torstai 2. helmikuuta 2012

Siivous-/muuttopalvelusta päivää!

Viime päivät ovat olleet täynnä tavaroiden kantamista ja siivousta ja sitä kaikkea on tehty nyt sen verran paljon, että olisin valmis asumaan uudessa osoitteessani vaikka koko loppuelämäni. Muuttaminen on kamalaa! Muuttopäivänä, kun olin saanu oman osuuteni tehtyä, tuntui ettei enää vaan jaksa tehdä mitään, olin aivan uuvuksissa. Hyi. Reiluna likkana jätin pojat keskenään kantamaan painavimmat kamat, eli sohvan, kuivausrummun ja pesukoneen ja itse suuntasin vetämään treenejä.



Toissapäivänä sain sitten siivottua koko kämpän ja päätin etten siivoa enää koskaan. Muuttosiivous, aivan järkyttävää p**kaa. Itse ainakin olen kyseisen kamaluuden tehnyt aina muuttaessani tarkasti ja hyvin, toisin kuin joskus kun olin kaverini muuttoapuna ja siivous tarkoitti suurimpien koirankarvapallojen siivousta lastalla. Ei tarvinnut pestä tasoja, hyllyjä, ikkunoita eikä lattiaakaan. Se oli vähän suurpiirteistä. Itsehän hankasin uuniakin varmaan tunnin :D Ja kokonaisuudessaan tiistaina käytin siivoukseen aikaa 5 tuntia ja voin kertoa, että kaikki tuli hinkattua tarkkaan.

Nyt sitten pitäisi saada raivattua tämä nykyinen kämppä, mutta tavarat vaan pysyy pahvilaatikoissaan ja jätesäkeissään. Mitä ilmeisimmin ne eivät aio itsestään mennä kaappeihin ja niitä pitäisi auttaa, puuh. Tuli järjesteltyä tänään jo keittiö ja sain laitettua kolme laatikollista tavaraa kaappeihin piiloon, mutta tämä tehtävä tuntuu loputtomalta. Kuinka paljon ihmisellä voi olla tavaraa..? - PALJON.

Viime yönä syliini tyrkättiin seuraavaa:



Ihana yllätys, ihana mies <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti