tiistai 24. heinäkuuta 2012

Jaksaa jaksaa..?

Kävi ilmi, että tuo tankotanssiminen on niin raskasta hommaa, että siitä uupuu ihan täysin. En ole lauantain jälkeen pystynyt treenaaamaan, sillä käsivarret olkapäästä sormenpäihin asti ovat olleet voimattomat. Tai sunnuntaina tuli yritettyä, mutta oli lopetettava kesken, kun ei siitä mitään tullut. Vähän hyppynarua ja varjoa, jotka molemmat tökki niin perhanasti ettei järkeä. Koko sunnuntai tuntui muutenkin menevän vähän kokovartalovoimattomuudesta kärsien... Ihan kun olisi ollut kova kisatreeni ja kisadieetti päällä ja olisin ollut siksi uuvuksissa. Tiedä häntä. Maanantaina töissä ei meinannut pysyä kynä kädessä postin leimasimesta puhumattakaan. Vitsit, mä taidan olla elämäni kunnossa ;D


Olen ollut muutenkin todella uuvuksissa, noin niin kuin henkisesti. Tökkii työt niin pirusti, etten tiedä miten päin sitä olisi. Tarvitsisin oikeasti jonkunlaisen irtioton omasta elämästä. Rahat ei tällä hetkellä riitä ulkomaan matkaan, mutta ottaisin vastaan myös jonkun mökkiloman. Mieluiten miehen kanssa, yksinkin kävisi. Tarvitsen vaan vähän aikaa saada pääni kasaan ja ottaa rennosti, haluaisin unohtaa kaikki minua stressaavat asiat ja olla vaan, miettimättä mitään.


Jos olisin viime aikoina treenannut kovaa tahtia, niin voisin jopa epäillä olevani ylikunnossa, sillä minulla on kaikki oireet :D Ruokahaluttomuutta, masista, uniongelmia, voimattomuutta, selkeästi heikentynyt kunto (hengästyn ihan jo pienestä ylämäestä pyöräillessä), kiinnostuksen puute kaikkeen... Eli olen siis hommannut itseni ylikuntoon sohvalla makoillessa..? Se onkin rankkaa hommaa se ;)

Oh voi.. Jos sitä huomenna jaksaisi treenailla sitten ja olisi parempi fiiliskin. Pitäkää peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti