maanantai 9. heinäkuuta 2012

Lomaa kiitos!

Meinaa olla kiireinen elämä, kun ei tännekään koskaan ehdi kirjoittamaan. Kiireinen elämäni on koostunut viime aikoina töistä ja treenistä, mitään mullistavaa ei ole tapahtunut, kuten että olisin hommannut itselleni oikean elämän ;) Nou hätä.

Nyt olen saanut viime viikon ajan nauttia kesäflunssasta, niin ei ole tarvinnut salillekaan raahautua. Harmittaa aikas paljon, kun tuntui jo niin hyvältä, kun oli saanut itsestään niskasta kiinni ja päässyt treenin makuun. Kaipa tämä kohta jo hellittää ja pääsee taas maan alle hikoilemaan. Harmittaa myös laihdutuskuurin pilalle meno, sillä liikkumattomuus + epäterveellinen ruoka ei oikein edesauta tuota laihtumista. Siitäkin huolimatta täytyy nyt sanoa, että olen LAIHTUNUT! Heh. (kohta kai ne kilot tulee takaisin, kun kroppa tajuaa eläneensä muutaman päivän pelkällä rasvalla...)


Arvatkaapa muuten mitä tein juhannuksena? Pyöräilin 65km!! Olin aivan varma, että kuolen moiseen, mutta elossa ollaan edelleen :D Oli muuten laihisjuhannuskin, kun ei tullut viikonlopun aikana hirveemmin syötyä ja juotuakin tuli ainoastaan YKSI siideri. Olen ollut kiltisti :)

Kuten aina, haaveilen taas ulkomaanmatkasta. Olisi ihanaa ottaa mies kainaloon ja lähteä jonnekin lämpimään, ottaa rennosti ja unohtaa kaikki stressi. Tarvitsisin sellaista kovasti. Tälläkin hetkellä stressaan ehkä sataa asiaa kerralla ja välillä alkaa uuvuttaa. Tarvitsisin irtiottoa tästä arjesta, ehdottomasti.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti