sunnuntai 7. elokuuta 2011

Kesä on ohi - seuraavaksi rasvaimuun..?

Koska kesäkausi on treenien osalta kuitattu, teen vähän yhteenvetoa. Yleisesti ottaen täytyy sanoa, että tämä kesä on mennyt paremmin kuin moni muu, kun edellisiä vuosia muistelee. Olen treenannut joka viikko, en ole lusmunnut kuulatreenistä, enkä ole ollut hunningolla (ainakaan kovin pahasti). Koko kesänä (toukokuusta heinäkuuhun) olen ollut ryyppäämässäkin vain 5 kertaa. Tätä voikin verrata helposti viime kesään, jolloin nappasin tuon saman luvun jo yhdessä kuukaudessa. Piti olla villi ja vapaa ja tehdä kaikkea mitä kisakaudella ei voi tehdä. Nyt minusta onkin jo tullut vanha ja raihnainen ja "alkoholin huuruiset bileet eivät kiinnosta"* (*suora lainaus minusta kirjoitetusta lehtijutusta minun ollessani 17-vuotias). I feel like seventeen again!


Vähäisestä alkoholin käytöstä huolimatta, kiloja on tullut ihan entiseen malliin, joten älytön tappelu niitä vastaan pitäisi olla jo käynnissä. U know me: "mañana mañana". Tein tänään kahden tunnin treenin, jonka aloitin hyppimällä narua puoli tuntia: tätä pidän taisteluhuutona kesäkiloja vastaan. Täytyy sanoa, että oli muuten hyvä treenailla poikien kanssa ja tuli tehtyä aika kova setti. Hyvältä tuntuu!

Laskeskelin kesän treenikertoja yhteen ja keskimäärin 3,3 treeniä viikkoon tuli tehtyä. Paremmin kuin hyvin, sillä vastoin aikaisempaa käsitystä, tarkoitus oli tehdä max. 3 treeniä/vko. Kestoa treeneille tuli keskimäärin 4,37h/vko. Ei siis mitään tappotahtia ja kerkesi hyvin hengähtää. Nyt voi taas alkaa asumaan salilla ja unohtaa nämä lööbailut.


Mites teidän kesätreenit meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti