perjantai 26. elokuuta 2011

Relax!

Koko viikko tehty aamutreeniä nyrkkeilyvalmentajan valvovan silmän alla ja tänäänkin meinasin salille pyöräillä epähuomiossa, kun kotoa lähdin. Mutta enhän minä salille ollutkaan menossa vaan hierojalle!

Täytyy sanoa, että olen tykästynyt noihin aamutreeneihin yllättävän paljon. Siellä saa yksilöllisempää valmennusta, kommentit omasta osaamisesta ja kehittämisalueista ja muutenkin enemmän perään katsomista. Tämä siis johtuu täysin siitä, että aamutreeneissä ei ole ruuhkaa. Lisäksi on kiva käydä "heräämässä" salilla, hengailla kotona kaikessa rauhassa jonkun aikaa ja sitten vasta lähteä töihin. Piristää kummasti!

Hierojan varasin alkuviikosta, koska selkä iski itsensä ihan hullunmoiseen jumiin. Alaselkä oli aivan tukossa. Jatkoin kuitenkin treenaamista ja se onneksi vertyi hieman ennen tämän aamun hieronta-aikaa. Tuomio: Oikea pakara ja vasen hartia tosi kireät. Alaselän jumiminen useinmiten johtuu pakaroiden ja takareisien kireyksistä, eli jos alaselässä on lihaskipuja, niin tulisi kiinnittää huomiota näiden alueiden venyttelyyn. Tämän opin tänään. Eli huomisesta alkaen venytellään!

Muuten, googlasin noita hierontakuvia, niin KAIKISSA on hymyilevä ja tyytyväisen näköinen nainen. Voin kertoo, että kun minä käyn hierojalla, niin tasan tarkkaan näytän tyytyväiseltä ja hymyilevältä ennen ja jälkeen hieronnan, en todellakaan sen aikana. Ei tuo mitään rentouttavaa ja ihanaa settiä ole, vaan joutuu keskittymään koko ajan siihen, että muistaa hengittää, eikä jännitä jokaista lihasta koko ajan. Missä tuollaisia rentoutushierontoja edes on?

Nyt kun olen avautunut täällä ihanista asiakkaista, voin kertoa omasta tähtihetkestäni asiakkaan kanssa. Asiakas tuli siis minuuttia ennen sulkemisaikaa ja hoiti ostoksensa, jostain kumman syystä hän jäi seisoskelemaan myymälän puolelle vaikka tiesi että kello oli jo niin paljon. Samaan aikaan juuri ovesta sisään tulleet pomoni alkoivat vaihtaa mainoksia myymälään. Odottelin asiakkaan lähtöä ja katsoin häntä merkitsevästi ja hiippailin kohti ovea, jotta saisin sen heti lukkoon kun tämä mattimyöhänen tajuaisi lähteä. Sitten toinen pomoista huudahtaa minulle kauempaa: "Tuleeko tämä mainos ulko- vai sisäpuolelle?" Vilkaisen mainosta ja huudahdan samalla osoittaen ovea: "ULOS!" - - Mattimyöhänen lähtee kiireesti ovesta.
Kun tajuamme mitä on juuri tapahtunut, kaikki kolme nauramme vedet silmissä, että "hupsista, tulipas ystävällisesti ohjattua asiakas pihalle."


Tänään vielä iltavuoro ja sitten voin alkaa nauttia vapaasta viikonlopusta. Voi miten kiva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti