sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Day 4

Lopetin sokerit ja mätöt (= kaikki paska vaaleasta leivästä hampurilaisiin ja muuhun rasvasettiin). Olen taas saattanut itseni sellaiseen kesäkuntoon, ettei huonompaa heti tule vastaan. Normaalisti ihmiset ovat timmeimmillään kesäisin, mutta eipä toimi minun kohdallani. Olen viimeisen kuukauden syönyt päivittäin vähintään yhden suklaapatukan (sokeriaddiktio??) ja välillä vähän enemmänkin. Ei saakeli. Kuka pystyy tähän muu kuin minä..? Niinpä päätin sitten aloittaa uuden elämän ja jättää sokerit ja muut pois, sillä eihän tästä tule mitään, jos ällöttää katsoa itseään peilistä. Yritän muistaa jossain vaiheessa laittaa "ennen ja jälkeen"-kuvia, niin minulla on sitten todistusaineistoa tästä, ettei jengi nyt kuvittele että kitisen turhasta (kuten jotkut ystävistäni kuvittelevat :D). Harmi, ettei ole kuvia kisakunnosta, niin olisi vielä enemmän vertailupohjaa tähän muodonmuutokseen. Maybe next time.

Tämä "treenaat vähintään kerran viikkoon"- treeniohjelma ei välttämättä ole minulle se kaikista sopivin.

Tämän viikon liikunnnat:
keskiviikko: kuula+loikka 1h 40min
torstai: lajitreeni 1h 40min
lauantai: lajitreeni 2h

edellisen viikon liikunnat:
tiistai: kuula+loikka 1h 40min
torstai: lajitreeni 1h 30min

ja sitä edeltävä viikko:
torstai: kuula+loikka 1h 45min

Käytiin muuten eilen mukiloimassa toisiamme ulkona, uimarannan läheisyydessä. Toiset otti arskaa ja me taisteltiin. Kerättiin hieman katseita. Cat fight! Oli muuten mukavaa ja erilaista. Tietenkin aivan pirun kuuma, vaikka illasta vasta mentiinkin, mutta kiva oli kun ei tarvinnut painua maan alle kesäiltana. Tykkään!

Kuten näistä liikuntamerkinnöistä on saattanut huomata, en ole paljoakaan jaksanut vaivautua venyttelemään viime aikoina. En ole myöskään käynyt hierojalla ja sen kyllä huomaa. Selkä on alkanut vaivata ja on melkoisen jumissa koko ajan. Eilisen repimisen jälkeen sain myös hartiat, kädet ja kyljet sellaiseen jumiin, ettei ole aikoihin nähty. En pysty nostamaan käsiä pään yläpuolelle! Yritin tänään vaivoin saada yläkroppaa vähän liikkeelle, pyöritellä ja muuta, mutta aika kivuliasta meinasi olla. Jospa se huomenna alkaisi jo vähän vetristyä. Täytyy ehdottomasti alkaa venyttelemään taas, tämä ei oikein toimi näin. Pitäs kai tuo jo tajuta.

1 kommentti: