sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Sokeritonta, kiitos.

Viimeisintä sokeritonta ruokavaliota kesti komeat 9 päivää ja sitten se haudattiinkin täysin miss timbalandin synttäreiden kunniaksi. Juhlistimme molempien hienoja saavutuksia tyttöjen kesken Fransmannissa. Voi terve, että söin maailman parasta ruokaa; härän rintaa ja perunamuussia ja jälkiruuaksi suklaakakkua vaniljajäätelöllä. Huh, olin taivaissa.


Tuo sokerittomuus on ehkä parhaita juttuja mitä olen koskaan tehnyt; olo helpottui kummasti ja pahin turvotuskin hävisi. Kun vetää joka päivä jotain karkkia ja muuta sokeria, alkaa olo tuntua raskaalta, eikä oikein jaksa liikkua, tai näin minulle ainakin käy. Tästäkin huolimatta palasin heti neitokaisen synttäreiden jälkeen pahoille teille ja se amerikan pastillien napostelu sai jatkua, ja hei - kahvin kanssa on kiva mässätä maitosuklaamuffinssia ;)

Tajuan kyllä, että aika alkaa olla lopussa tämän "villin ja vapaan" elämän suhteen ja viimeiset päivät alkaa olla käsillä. Kohta pitää unohtaa tämä ja palata ruotuun. Jatkan tästä eteenpäin normirytmillä, eli yksi karkkipäivä viikossa, muuten olen kohta pulassa sokeririippuvuuden kanssa. Valmentajakin soitteli tänään ja kyseli PAINOA, onnekseni en kuitenkaan tiedä tämän hetkistä painoani.

"Mites painot?"
"En oo mitannu, ihan vitusti..."
"Hehhehe..No tuo ei oo kyllä mikään uus juttu. Tuon saman määritelmän oon kuullu joskus pari päivää ennen kisojakin."
"No joo.. Ei kyllä oikeesti mitään tietoo, mut läski oon."
"Hahaha, no katellaan sitä painoo sitten tuossa syksymmällä."

Tää on tätä. ;)


Ja sittenpä tämän viikon liikunnat:
Lauantai: lajitreeni 1h 45min
              kuula + loikka 1h 25min
Sunnuntai: lajitreeni 1h 20min

viime viikon liikunnat:
maanantai: kevyt lenkki 40min
tiistai: lajitreeni 1h 30min
torstai: kuula + loikka 1h 45min
perjantai: lajitreeni 2h
sunnuntai: lajitreeni 1h 45min

(huijasin treeniohjelmaa ja tein yhden treenin liikaa)

Jatkan paremmalla ajalla!

PS. Jo toinen vapaa viikonloppu putkeen, tää on jotain aivan ihmeellistä. Viimeksi ollut vapaa viikonloppu 11 viikkoa sitten ja 25 viikkoa sitten sellainen vapaa viikonloppu, kun en ole ollut missään urheilutapahtumassa. Tämä, jos mikä, on luksusta.
R.I.P Amy Winehouse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti