perjantai 28. tammikuuta 2011

And then she just felt tired...

Melkoisen väsynyt päivä ollut tänään. Onneksi kuitenkin oli vapaapäivä, joten ei tarvinnut kitua yhtään enempää. Kävinpä kuitenkin keskustassa ostamassa tarpeellisia juttuja sekä postista hakemassa vaatteet. Treenit skippasin kokonaan eli tästä tulikin sitten lepopäivä ja joudun sitten rehkimään lauantaina. Normaalistihan pidän lepoa lauantaisin, mutta nyt tunnuin olevan jo niin hapoilla, etten pitänyt hyvänä ideana jatkaa täysillä sinne asti. Alan kai olla vanha, kun olen alkanut kuunnella kroppaani ;)

Painonhallintaprojekti on mennyt kivuttomasti, en ole kuollut nälkään vaikka ateriakokoja olenkin pienentänyt. Khih.Aloittelen siis näihin aikoihin vuodesta ihan normaalisti vaan pienentämällä annoskokoja, lisäämällä kasviksia ja hedelmiä ruokavalioon entistä enemmän ja juon ehkä hieman enemmän vettä kuin normaalisti. Ihan jo pelkästään tällaisilla pienillä muutoksilla olen aina saanut tuloksia aikaan ja sitten viimeisetkin ylimääräiset on sitten lähellä kisoja (jos tarvetta) kiristelty nesteistä. Painoluokkaurheilun hienouksia.


Tänään löysin vihdoinkin tämän mitä olen etsinyt. Ei mitään digiä! Nyt on hyvä kuulkaas stressata painoa ja miettiä, että kuinkahan paljon kisavaaka valehtelee ja mihinkä suuntaan. Luulisi ainakin olevan heittelemättä painoa montaa kiloa sinne sun tänne tämä uutukainen. Toivon parasta. 15 vuoden takuu, yes please.

Lisäksi mukaan tarttui hiuspuuteria, meikkivoidetta sekä vitamiinitabletteja. Yleensä vedän vitamiinit jauheena, mutta voihan noitakin kokeilla. Ainoa syy tähän vaihdokseen on se, että tuossa on sinkkiä ja magnesiumia samassa ja niistä minulla on ollut viime aikoina puutetta (näkyy mm. kynsiin ilmaantuneista kuopista). Tuossa on myös rautaa, mikä ei varmastikaan ole pahasta. Lääkäritäti kertoi verikokeiden tuloksista, että kaikki arvot ovat kunnossa ja EPÄTAVALLISEN normaalit ja hyvät (odotti kai, että kaikilla on jotain ongelmia..?), joten tuo rautakaan ei olisi pakollinen, mutta antaa mennä vaan.

Illalla kävin hakemassa postista Asoksen paketin, josta paljastui seuraavia aarteita:




Paketissa oli vielä yksi mekko, mutta sitä en onnistunut kuvaamaan, sillä siinä on vain yksi olkain, eikä mekko suostunut sen avulla pysymään henkarilla. Ketään minulla ei ole tässä nyt ottamaan kuvaa se päälläni, joten mekko jääköön salaisuudeksi.

Ja sitten: päivittäinen Iltalehden tutkaileminen tuotti tänään tällaista tulosta: "Ensisynnytys suurempi mielenterveysriski kuin abortti" http://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/2011012713082238_rb.shtml
 WE ARE DOOMED! Eli toisin sanoen, jos nyt halutaan pitää mielenterveys kohdillaan, niin naisten on syytä abortoida alkavat raskaudet, jos ne ovat ensimmäisiä laatuaan. Ne, joilla niitä lapsia jo valmiiksi on, saavat jatkaa maan täyttämistä ihmislapsilla ihan rauhassa. Toinen vaihtoehto on skipata kokonaan se ensisynnytys ja siirtyä suorilta siihen toiseen. Täh? Aimitähäh? ;)


2 kommenttia:

  1. meillä on toi sama vaaka ja hyvin on tuntunu toimivan!

    VastaaPoista
  2. Joo, hyvä! Olen tehnyt nyt niin, että olen mitannut painoa sekä digitaalisella että tolla tavallisella, ja toi digi on näyttänyt samaa.. Mitä nyt tänään se päätti taas lihottaa mua alle minuutissa 2,5kg.

    VastaaPoista