keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Don't you just love stereotypes?

Sinkkutytön on aina hyvä lueskella vinkkejä, miten se mies saadaan kiinnostumaan, tykästymään, rakastumaan ja miten se lopulta huijataan kosimaan. Tämän takia lueskelenkin aina välillä päivittäin Iltalehteä netistä. Sieltä löytää jos minkälaista vinkkiä!

Tänään sinne on kirjoitettu miestyypeistä, joita kannattaa varoa/välttää. Aloituskappale kertoo, että tämä on otettu joltain "The Frisky"-nimiseltä naisten sivustolta. Varmasti laatusivusto, sanokaa minun sanoneen.
 
1.Kirjailija tai taiteilija
Plussat: Hän on luova ja tunteellinen, eikä ujostele tunteittensa ilmaisemista.
Miinukset: Pieni palkka - tai ei palkkaa ollenkaan. Hän saattaa myös itkeä enemmän kuin sinä, ja uppoutua työhönsä tunti/päivä/viikkokausiksi.
Johtopäätös: Unohda, jos etsit vakaata ja turvallista suhdetta.
Nyt meni sitten kaikilta kirjailijoilta ja taiteilijoilta kaikki toivo naisen saamiseen. Onko kirjailijat sitten niin masentuneita, että pitää itkeskellä jatkuvasti? Harmi, jos näin on.

2. Poliisi, järjestysmies tai sotilas
Plussat: Jos joku ryppyilee sinulle, tulee hän heti avuksesi. Hän voi kantaa sinua kuin Tarzan, ja on mies eikä vetistelevä poika.
Miinukset: Raskas työ stressaa häntä. Hän ei kirjoita sinulle rakkausrunoja ja tekee töitä hankalina vuorokaudenaikoina.
Johtopäätös: Suhde saattaa toimia, mutta sinun on nähtävä vaivaa sen eteen.
Tämä ainakaan ei ole totta. Tottahan toki joku poliisimies tulisi avuksi, jos joku ryppyilisi, mutta eikö minkään muun ammatinharjoittaja muka tulisi, jos omalle naiselle joku aukoisi päätään? Toivoisin ainakin, että tulisi. Minulla on ollut joskus juttua poliisimiehen kanssa ja kyllä se vaan kirjoitteli mulle ihania kirjeitä ja tekstareita. Enkä nyt pidä niitä työaikojakaan isona miinuksena, niinpähän itsekin teen vuorotyötä, vaikkei sitä yöllä tarvitse tehdäkään.
Höpöhöpö-juttuja, että muka pitäisi pysyä erossa poliisimiehistä, kyllä mulle kelpaa! Niin ja ps. jos teitä ei enää kukaan huoli tuon lehtijutun takia, niin tänne vaan! Valkkaan itselleni sitten sen valioyksilön, muut voitte jäädä vaikka jonottamaan tuohon oven taakse jos vaikka palaan markkinoille.

3. Roskakuski tai viemäriautonkuljettaja
Plussat: Ei arastele likaisiakaan hommia, vakaat tulot.
Miinukset: Paha haju ennen kuin käy töitten jälkeen suihkussa. Selkäongelmat ja rosoinen käytös.
Johtopäätös: Sopii naisille, jotka viis veisaavat muiden mielipiteistä.
Öynöy. Mun eräs kaveri on naimisissa roskakuskin kanssa. Pitääpä varoittaa, että se on nyt antautunut ihan väärälle miehelle. Tää mies muuten osaa käyttäytyä mun mielestä ihan hyvin, voisiko tässä olla joku virhe? "Paha haju ennen kuin käy suihkussa" ... Nauratti.

4. Toimitusjohtaja, pörssihai tai liikemies
Plussat: Näyttää hyvältä puvussa, talous tasapainossa. Ostaa kalliita lahjoja.
Miinukset: Mieltymys kalliisiin juomiin, viettää vapaa-aikaansa mieluummin kollegoittensa kuin naistensa kanssa. On ehkä liiankin kiinnostunut materiasta ja statussymboleista.
Johtopäätös: Loistovalinta, jos samastut Sinkkuelämää-sarjan Charlotteen. Vähemmän loisto, jos olet kuin Carrie.
Btw, mun mielestä mies kuin mies näyttää hyvältä puvussa tai ainakin paremmalta kuin normaalisti, mutta saattaahan tuo olla, että just nämä tj:t, pörssihait ja liikemiehet näyttää parhaimmilta..? I wouldn't know. Valikoiko joku Johanna Tukiaisen lisäksi  muka miehensä sen perusteella, että ostaako hän kalliita lahjoja? Tai mitä tahansa lahjoja? Sekö se juttu siinä seurustelussa onkin, saada lahjoja? Tuo koko juttu menee ihan ohi nyt. Jos on liikemies, niin automaattisesti tykkää kalliista juomista, materiasta ja statussymboleista? Jännää.
5. Työtön
Plussat: Vapaa-aikaa on reippaasti, eivätkä työpaineet stressaa. Ei todennäköisesti harrasta syrjähyppyjä hyvännäköisten työkavereittensa kanssa.
Miinukset: Joudut maksamaan kaiken. Saattaa kärsiä itsetunto-ongelmista. Vanhemmat eivät hyväksy kumppanivalintaasi.
Johtopäätös: Anteeksiannettavaa, jos työttömyys on tilapäistä ja johtuu hankalasta taloustilanteesta. Unohda kundi, jos kyse on elämäntapavalinnasta.

No selvä! Olen kyllä itsekin joskus kokeillut työttömyyttä ja voin kertoa, että se ei ole helppoa, mukavaa tai elämän stressaamattominta aikaa. Koko ajan pitäisi tehdä jotain, että löytää jostain töitä, rytmit on koko ajan  sekaisin, kun ei ole mitään mikä tahdistaisi päivää ja jos ei ole paljoa työttömiä kavereita, niin saa kyllä hengailla ihan omassa rauhassaan päivät pitkät. Se masentaa helposti. Hyvinkin usein ajaa siihen, että lähtee etsimään sisältöä elämälleen baarista.
Niin, ei syrjähyppyjä työkavereiden kanssa... mistä työkavereista me nyt oikein puhutaan..? Jos kävisi niin siis jossain rinnaisuniversumissa, että seurustelisin työttömän miehen kanssa niin en varmaan maksaisi mitään. Miksi maksaisin? En oleta, että kukaan mies alkaisi elättää minua vaikka hänellä olisi paremmat tulot, joten en minäkään ketään ala elättää. Tietenkin eri asia, jos vaikka jossain rinnakkaisuniversumissa naimisissa ja sitten tämä aviomieheni jäisi työttömäksi tahtomattaan, niin en tietenkään jättäisi häntä oman onnensa nojaan. Pidän kuitenkin valinnan vapaudestani kiinni, enkä hyväksy itselleni työtöntä miestä. Se on suurin turn off, mitä on.
6. Malli, strippari tai maksettu seuralainen
Plussat: Miellyttää silmää. Tämä mies tietää parhaat kauneushoitolat, kampaamot ja solariumit. Lisäksi hän osaa hommansa lakanoiden välissä.
Miinukset: Ei päästä sinua peilin ääreen. Harrastaa todennäköisesti seksiä muiden naisten kanssa.
Johtopäätös: Ihanteellinen puumanaisille, muiden kannattaa pysytellä kaukana.
No hyi että. Ensinnäkään, en haluaisi itselleni mitään stripparimiestä tai muitakaan maksullisia kavereita. Mistä muuten kirjoittaja tietää, että juuri nämä mallit ja stripparit ovat hyviä sängyssä? Ai kaikkiko? Hakeutuuko noihin ammatteihin ainoastaan sellaisia henkilöitä, jotka osaavat asiansa petipuuhissa? Vai otetaanko sinne ainoastaan sellaisia ja kuka sen testaa? ;) Katellaan tätä sitten, kun alan olla siinä puumaiässä.

7. Vakuutusvirkailija tai kirjanpitäjä
Plussat: Vakaa ja luotettava. Riskienhallinnan asiantuntija.
Miinukset: Tylsä.
Johtopäätös: Rattopoikaa parempi vaihtoehto. Daamin on kuitenkin siedettävä pitkällisiä keskusteluja säästä ja matematiikasta, jos mielii suhteen kestävän.

En tiedä miehistä, mutta naispuoliset tuntemani vakuutusvirkailijat ovat kaikkea muuta kuin tylsiä, eikä heidän kanssa tarvitse käydä pitkällisiä keskusteluja säästä tai matematiikasta. Miehet ovat varmaan erilaisia ja heistä tulee tylsiä jos vahingossa joutuvat tällaisiin töihin. Noilla kuvauksilla sanoisin tuosta johtopäätöksestä, että mieluiten kuitenkin ottaisin sen rattopojan, jos olisi pakko valita.

8. Rock-tähti, hengellinen johtaja tai kiihkoilija
Plussat: Karismaattinen ja herkkähermoinen. Pystyy hurmaamaan valtavia yleisöjoukkoja.
Miinukset: Kiistelevä, itserakas, ryntäilee hyväntekeväisyyden tai lähetystyön perässä sodan runtelemissa maissa.
Johtopäätös: Vältä!
Välttäkäämme siis kaikkia näitä. Tässä on ehdoton totuus näihin ammatteihin eksyneistä miehistä. Onneksi silti jää vielä paljon hyviä ammatteja, joiden parista voimme etsiä miestä. Olen valaistunut.


Ymmärrän että tässä on pieni mahdollisuus, että tuo alkuperäinen teksti on kirjoitettu pilke silmäkulmassa ;)

Lisäksi pahoittelen huonoa muokkausta, mutta se ei totellut millään.

2 kommenttia:

  1. Kohta 4

    No eikö naisetkin tuppaa "näyttämään paremmilta" juhlavaatteet päällä? :DDD

    VastaaPoista
  2. Ihan totta! Mihinkähän ammattiryhmään naisen pitäisi kuulua, jotta näyttäisi parhaimmalta juhlavaatteissa? ;)

    VastaaPoista