sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Feeling good

Tänään on ollut aivan ihana päivä! Vaikkei mitään erikoista olekaan tapahtunut, olen ollut koko päivän todella hyvällä tuulella. Näitä lisää kiitos!

Päivä alkoi juoksulenkillä, mikä tökki paljon paljon enemmän kuin eilen illalla tehty lenkki. Eilen tuntui niin helpolta, ihan kun joku olisi tehnyt kaiken sen juoksemisen minun puolestani. Tänään taas teki mieli lopettaa heti kun alkuun pääsi. Toisaalta ehkä juuri sen takia juoksin NOPEAMMIN saman lenkin tällä kertaa ;)

Mulla on sellainen viha-rakkaussuhde juoksemiseen, inhoan lähteä, inhoan ajatusta lähtemisestä, yleensä (n.70% juoksukerroista) inhoan sitä koko juoksemista tai ainakin ensimmäisten 8 minuutin jälkeen alan inhota. Toisaalta taas rakastan sitä tunnetta sen jälkeen ja se tulee joka kerta, endorfiiniryöppy. Joskus harvoin myös tykkään itse juoksemisesta, silloin kun se ei tunnu järkyttävän pahalta, kuten eilen. Juoksu on kuitenkin kuningaslaji, joten sitä on harrastettava, tykkäsi tai ei. Siis MINUN on harrastettava.

Sitten vähän duunia. Oli kyllä todella hiljasta ja tylsää, mutta pääsinpähän ajoissa kotiin. Asiakaspalvelu on välillä ihan okei ja välillä aivan s**tanasta. Tykkään kun asiakkaina on rentoja ihmisiä, joiden kanssa voi vähän jutella ja heittää huulta ja toki tykkään myös ihmisistä jotka eivät tunne tarvetta höpistä myyjän kanssa mistään ja ovat asiallisia jne. Mutta auta armias, kun tulee niitä aaseja, joilla on ollut huono päivä/elämä ja kaikki tuntuu olevan vain MINUN vikaani ja mikään ei ole hyvin, huh huh. Sellaisilla tekisi mieli luututa lattiaa. Muutenkin inhoan sellaista turhanpäiväistä valittamista jokaisesta pikkuasiasta, joku raja sentään. Elämäkin alkaa enemmän hymyillä, kun ajattelee asioita vähän eri kantilta, positiivisemmalla asenteella.



Sit vaan datailuu, kun näköjään jämähdin meseen.. Niin kuin nettiaddiktin pitääkin. ;) Tarkoitushan oli katsoa leffaa, mut se jää sitten huomiselle. Onpahan jotain muutakin kuin siivoamista ja treeniä tiedossa :D

(kuvittele tähän Musen Feeling Good -video, jota en saanut ladattua)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti