keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kenkiä ja veijareita

Tilaamani kengät saapuivat! Nyt vaan pitäisi päättää niiden kohtalo...


Taitettavat ballerinat, jotka mahtuvat tuollaiseen pikkupussiin. Aivan ihanat jalassa.
Taitettavat ballerinat tilasin myös hopeisina.

Niken tennarit. Nämä menee ainakin vaihtoon, koska ovat vähän liian napakat. Muuten tykkään kovasti.


Rakkauskengät.
Tässä vuosien saatossa olen tullut siihen tulokseen, että minulla on ärsyttävän kokoiset jalat. Ne eivät ole kokoa 37, eivätkä kokoa 38. Ne ovat jotain siltä väliltä. Yleensä korkkareissa kokoni on 37 ja tennareissa 38, vaikkakin se tuntuu melko usein vähän isolta. Tennarit kokoa 37 tuntuu taas liian pieniltä. Kyllähän ne jalkaan menee, mutta olen kuitenkin sen verran mukavuuden haluinen, etten mielelläni pitäisi sellaisia. Riippuen sitten merkistä ja mallista, joskus se 37:kin on tuntunut vähän isolta. Korkkareissa taas on todella hankala löytää kokoa, koska monesti 37 on todella tiukka ja 38 lonksuu jalassa. Onko reilua, häh?

Nuo leokuvioiset korkkarit ovat kokoa 38 ja ovat hieman liian isot. Päätin korjata asian laittamalla geelityynyt päkiöihin ja näyttäisi toimivan ihan hyvin. Aion vielä kipitellä ja mallailla noita kenkiä, ennen kuin teen lopullisen päätöksen kaikkien osalta ;)


Kengistä elokuviin. (kuvittele tähän joku todella hyvä aasinsilta) Käytiin nimittäin eilen katsomassa tuo Veijarit-leffa. Tää oli hyvää viihdettä, mä tykkäsin. Ainoastaan alkuun häiritsi melko kovasti, että Mikko Leppilammen esittämä Saku muistutti niin paljon eleiltään, puheiltaan, käytökseltään sekä hieman ulkoisestikin erästä tosielämän "Veijaria", johon sotkeennuin tuossa viime vuoden puolella liian pitkäksi aikaa. (Gotta love 'em.) Tuosta voi sitten vetää ihan omat johtopäätökset mun miesmausta, joka siis on aivan järkyttävän huono. :D  (ainakin omaa mielenterveyttä ajatellen)
Tinde ja Veijari "Kai me nyt lähetään samaa matkaa?"

Just tällasia mä oisin vielä viime vuoden puolella ottanu mukaani, mut UV:n lupaus estää sen tulevaisuudessa.
Mutta siis elokuvahan oli hauska ja rennon letkeä. Piristi kivasti maanantai-iltaa. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti