maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kevytkenkäisen naisen mietteitä maanantai-iltaan

Viime päivinä olen ollut alitajuisesti laihdutuskuurilla; olen nimittäin unohtanut kaikki evääni työpaikkaan nro1 ja ruokaostokset työpaikkaan nro2, kun olin viimein muistanut edes käydä kaupassa. On kyllä totta, että kesäkuntoon on hieman kiristeltävää, mutta ehkäpä olenkin sitten syksykunnossa, niin kuin kunnon urheilijan kuuluukin ;)

Tänään kävin testaamassa uusia lenkkareita ja kyllä vaan oli kevyempi juosta! Tuossa kengässä on myös paljon parempi lesti, joten jalka tykkää hyvää. Haaveilen hieman myös sellaisista oikein oikein kevyistä "kengistä" joissa olisi se paljasjalkaefekti, kaipa sellaisillakin voisi pururadalla kipitellä. Sen kovemmalla alustalla en ehkä itse uskailtaisi moisia käyttää, mutta kiva olisi kokeilla pehmeämmällä. Olen muutenkin aina tykännyt sisätiloissa juosta paljain jaloin ja se on tuntunut kevyemmältä kuin normilenkkeily ulkona.

Aloin potea huonoa omaatuntoa viime viikon liikuntasaldosta sunnuntaina. Kesälle suunnitelma on tehdä viikossa 3-4 treeniä, eikä yhtään enempää ja jos noudatan sitä, tulee lusmuolo? Niinpä niin, syvälle mieleen on isketty kisakauden harjoitusohjelma.

Viime viikon liikunnat:
maanantaina lajitreeni 1h20min
tiistai+keskiviikko lepo
torstaina lajitreeni 1h20min
perjantaina kuula+loikkatreeni 1h 45min
lauantaina venyttely 45min
sunnuntaina lepo (unettomuus voitti)

----

kevyet kengät

Täytynee kertoa vielä tarina kassan takaa. Maine alkaa kiiriä kovaa vauhtia kun tuntemattomatkin tietää missä mennään. Eräs vanha mies pyysi ostoksistaan kuittia johon totesin hänen tietenkin sellaisen saavan. Sitten tämä hieman huonokuuloinen mies kovaan ääneen huudahtaa: "Niin no, sinä se olet tottunut antamaan!"
(kappas, mistäs tiesit..?) Minä ja vanhan miehen takana jonossa ollut nuori mies repesimme nauramaan ja teki hieman tiukkaa pitää pokkaa kun tämä vanha mies vielä jäi keskustelemaan ihan muista asioista siihen tajuamattaan mitä päästi suustaan. Tuollaiset +70v miehet alkavat olla jo ihan leppoisia kavereita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti