torstai 2. kesäkuuta 2011

Vapaapäivä as in vapis

Minulla on teille kolme sanaa: kahden päivän vapaat! Ihan kuin olisi lomalla! Mitähän tekisi kaikella tällä vapaa-ajalla, tämä on jotain aivan ihmeellistä. Eikä näitä vapaita ole edes pyhitetty kisoille tai hullulle treenaamiselle. Sain muuten hyvät työvuorot kesäkuulle ja olen aivan innoissani! Töitä on toki riittämiin, mutta esim. ensi viikolla 41 työtunnin lisäksi, minulla on taas kaksi vapaapäivää, kuin myös sitä seuraavalla viikolla. Saattaapa olla kuulkaas pikkuisen parempi fiilis, kun viikkoon mahtuu kaksi vapaata, kyllä tykkään - ja paljon. Täytyy vielä mainita, että heinäkuun ensimmäinen viikonloppu: VAPAA.

Ja tyttö oli vähästäkin onnellinen.

Tänään käytiin yhdessä miss timbalandin kanssa katsomassa 2 viikkoista tyttövauvaa, jonka ystävämme oli saanut lahjaksi haikaralta. Ja se tyttö oli niin suloinen! Toisesta tulee vielä sydäntensärkijä, kun isoksi kasvaa. Tarjouduin au pairiksi sekä uhkailin vieväni vauvan mukanani. Saatan joutua tehotarkkailuun vauvan läsnäollessa.

Tytölle vein Nalle Puh-pehmolelun lahjaksi, yritin siis lahjoa häntä jotta alkaisi kovasti tykätä minusta. Toivottavasti tämä nopeasti alkaa ymmärtämään lelujen päälle :D



Tänään olen myös tehnyt viimeisimmät vaatekaapin siivoukset ja lajitellut kirpparille menevät vaatteet. Osa odottaa vielä "silitykseen menevät"-kasassa, mutta muuten tarvitsee vain varata kirppariaika ja alkaa hinnoitella. Tarkoitus on pitää kirpparia yhdessä kaverini kanssa, joten tuumasta toimeen ehkä jo huomenna..?

inventaario = tee vaatteista erilaisia kasoja ja ihaile aikaansaannostasi

By the way, en tajua miksi kaikki dissaa sitä uusinta Pirates of the Caribbeania, sehän oli vallan mainio. Johnny Depp <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti