perjantai 3. kesäkuuta 2011

Uutta varustetta lenkkipoluille

Apua apua, tilillä on rahaa! Äkkiä tuhlaamaan!

lenkkalit

Tänään Intersportista lähti mukaan uudet lenkkarit. Näitä on kaivattu, sillä vanhat vetelevät viimeisiään eivätkä ole oikein hyvät juoksemiseen tai ainakaan hyvät minun jaloilleni. Myyjä kehui lenkkareita ja hyvältä ne jalassa tuntuivat, toivotaan parasta! Ainakin väri miellyttää ;)

En shoppaillut mitään turhia tällä kertaa, ei edes tehnyt mieli. Tervetullutta vaihtelua. Kävin kyllä vilkaisemassa kenkätarjontaa yhdestä liikkeestä, koska huomasin omistavani väärän kokoiset ballerinat ja tuntui ikävältä kävellä. En ole sitten viime kesänä huomannut tällaista..? Nuo töppöset menevät kyllä suoraan roskiin, joku raja sentään.

Harmittaa etten hamstrannut Lontoosta eräitä halpisballerinoja pari vuotta sitten, ne kun oli aivan täydelliset jalassa ja ulkonäkökin miellytti. Tietenkin kun halpislaatua olivat, niin eivät kestäneetkään kuin yhden kesän. Hintaa taisi näillä unelmieni kengillä olla hurjat 5 euroa.


Pakko oli ostaa myös juoksusukat, kun oli niin kivan väriset ;)

Aivan ihanan rento päivä tänään. Olen saanut ottaa rennosti ja sekös maistuu! Huomenna sitten taas töihin, mutta kyllä olen saanut ladattua akkuja ilman tajutonta stressiä ja kiirettä. Sain myös hoidettua kirppariasiaa eteenpäin ja kävin varaamassa paikan, mahtavaa! Kuulatreenikin sujui kivassa auringonpaisteessa oikein napsakasti.

Nyt vähän leffaa ja päivä onkin paketissa. Niceeee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti