maanantai 2. toukokuuta 2011

Hair play

Aamu alkoi tänään mukavissa merkeissä, kun kampaaja soitti olevansa oksennustaudissa ja joutui sitten perumaan aikani. Voi mömmö, just kun olisi kerrankin ollut lepopäivä SEKÄ vapaapäivä, eli paljon aikaa hoitaa tuollaisia asioita. No ei hätää - "KVG", ajattelin ja etsinkin "kampaamo"-hakusanalla kaupungistani pelastajaa ja sehän löytyi samalle päivälle ja vielä aikaisempaan ajankohtaan kuin mitä tuo "oikea" varaus olisi ollut. JES.

En ollut koskaan käynyt tällä kyseisellä kampaajalla, mutta astuin liikkeeseen luottavaisin mielin, sillä kampaamon omistaja oli nuorehko nainen, eikä mikään ikäloppumummo. Vaisto osui oikeaan, sillä KERRANKIN sain mitä halusin. Nyt minulla on toispuoleinen fleda, toiselta puolelta pitenee eteen, RUSKEAT vaaleilla raidoilla. Olen tyytyväinen! Enkä näytä enää 15-vuotiaalta pikkutytöltä, vaan enemmänkin omanikäiseltäni naiselta. Thank you very much.

Vapaapäivän kunniaksi kävin myös shoppailemassa vähän kaikenlaista. Ostin mm. kiilakorkoiset kengät, jotka siis toimittavat tasapohjaisien kenkien virkaa tästä eteenpäin. Ne tuntuu ihan normaaleilta tasapohjaisilta kengiltä jalassa, joten kyllä ne voi niihin laskea! Yritin ihan oikeasti katsella niitä korottomia kenkiäkin, mutta kun ne ei vaan inspaa... En lämpee. En ole kyllä koskaan lämmennyt kiilakorkoisille kengillekään, ne ovat aina mielestäni näyttäneet jotenkin vähän avuttomilta klopposilta (onkohan tuo edes sana?), mutta nyt löysin mielestäni oikein nätit yksilöt. Mii laiks!

Ostelin toki paljon muutakin. Köhköh. Hankin itselleni pienen morkkiksen tuosta törsäilystä, mutta öö.. Tarvitsen ne kaikki? Tuo on oikeastaan tottakin... Ainoa mitä en olisi tarvinnut oli yksi paita, sen ostin vain koska se oli kivanvärinen ja sopi hyvin uuteen hiusväriin :D Mutta kevättakki tulee enemmän kuin tarpeeseen, samoin kahdet farkut. Olen oikeasti laihtunut jaloista enemmän kuin tarpeeksi, niin mitkään housut eivät pysy enää jalassa. (Niin vai, kuka sanoi että se on huono asia..? ;D) Nojoo, mutta voin kertoa, etten ainakaan toivo laihtuvani reisistä enää yhtään..

Kaikesta ostosmorkkiksesta huolimatta oli aivan ihana ja rentouttava päivä. Ja uudet jutut tietysti aina piristää. Kahvittelut miss timbalandin kanssa päättyivät siihen tulokseen, että ensi viikolla on sokerihumalan paikka. Täytekakkua, suklaata ja muffinsseja, I'm in!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti