sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Hei, mulla on nyt vähän darra ja päätin tulla tänne selostaa sitä

Olipahan ilta eilen.. Mielettömän mukavaa hengailua sekopäisessä jengissä. Pojat olivat jo valmiiksi ihan kunnon tuubassa kun tämä täti saapui areenalle fressinä melkein suoraan töistä, mutta eipä tuo haitannut.. Pojat niin nätisti huomioivat uuden hiustyylinkin ja etsiskelivät minulle illaksi naista, thanks guys! "Kai tää sun lesboletti nyt jotain vihjaa..?

Kaikesta hauskuudesta huolimatta, en vetänyt mitään mitään kännejä ja ryöminyt kotiin aamun pikkutunneilla, vaan otin melko sivistyneesti ja olin kotonakin jo ennen kahta. Tuo "melko sivistyneesti" lähinnä viittaa siihen, että käytös ei ehkä ole mitään maailman sivistyneintä kun minut sysätään noiden poikien kanssa samaan sakkiin. Se on semmosta räävitöntä settiä ja pari naista meidän seurasta pyörittelee aina silmiään. Ne ei tajuu.. Varmaan pipo kiristää. :DD

Työpäivä ei lähtenyt oikein käyntiin, vaikka melko pirteänä heräsinkin aamuun... klo 6:30 (aika kovis..). Väsyttäisi niin perhanasti vieläkin, mutta pitänee lähteä vetämään jotain taidonnäytteitä treenisalillekin vielä. Eli siis ohjaamaan, en todellakaan treenaamaan. Illalla jos tuon superjengin kanssa lähtis vielä katsomaan peliä, niin siinähän tuo ois päivä pulkassa. On tätä aikaa, kun ei tarvii treenata! (ensi viikolla sitten peruskuntokausi käyntiin)

Niin ja ON JOO tämä darramasis päällä. Semmonen pikkusuru koko ajan, on hienoo. Pitää palkata se iltiksessa itseään mainostanut Mickael (vai mikä se oli) tuomaan hellyyttä, sehän se tietää mitä nainen tarvitsee. Hehheh.

Olenko muuten maininnut kuinka LAME voi ihminen olla..? Kävin ystäväni kanssa kahvilla eilen ja hyräilin jotain päässä soivaa biisiä, kunnes kysyin ystävältäni, että mikähän tuo mahtaa olla.. "Se on Ritari Ässä!" *totaalirepeäminen*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti