tiistai 22. helmikuuta 2011

Maanantai

A day in the life of Lil Jon Tinde.

Tänään mulla oli vapaapäivä, mikäpä sen parempi tapa aloittaa viikko! Maanantaihan tunnetusti on se pahin työpäivä ;) Vuorotyötä kun tekee, niin oikeasti ei edes ole mitään väliä noilla viikonpäivillä.. Viikonloputkin menevät täysin ohi, kun on töissä eikä aina edes huomaa sellaisen olevankaan.
Aamiainen tuli kasattua näistä.









Sitten vaan naamaria naamaan, hiukset takkuun ja häiriintynyt apina-look on valmis.

Koska minun oli tarkoitus hoitaa tärkeitä työasioita tänään, päätin alkaa siivota (loogista, eikö totta?)... Siivoamisesta tulee aina paljon kiinnostavampaa, kun pitäisi tehdä jotain tärkeää. Muistan kun lukioaikaankin koeviikoilla tuli aina kova tarve järjestellä kaappeja ja tehdä suursiivouksia. Myös viime keväänä valmistautuessani yliopiston pääsykokeisiin kämppäni oli siistimmässä kunnossa kuin aikoihin.


Välipalaa nälkäiselle.


Siivouksen jälkeen olikin taas nälkä. Sitten lähdin ihan oikeasti hoitamaan niitä asioita. Siis heti, kun olin pukenut koko vaatekaappini sisällön ylleni ja näytin aivan Michelin Maniltä toppatakissani.
Minun puolestani kesä voisi jo tulla, tai edes kevät.

Kaiken pakollisen jälkeen kävin katselemassa urheiluvaatteita, sillä tämän vuoden vaateraha on nyt käytettävissä ja sehän on käytettävä HETI. Seuramme maksaa ohjaajille vuosittain 120 eurolla urheiluvaatteita tai jotain muuta urheiluun liittyvää; oikein tervetullut lisä tähän elämään :)
Ostin itselleni naisten juoksuosastolta lämmittely-/juoksuasun 50% alennuksella. Takki on aivan ihanan kevyttä materiaalia, sopivan löysä ja mukava päällä. Sopii siis hyvin lajitreeneissä riehumiseen, mii laik. En edes ensiksi huomannut, että siihen kuului myös housut, joten ne tuli tavallaan sitten kaupan päälle. Takki oli juuri sellainen, mitä olin etsinytkin tuonne treenisalille. Housut taas eivät ole hehkuttamisen arvoiset, enkä aio niitä edes esitellä. Varmaan jäävät kotikäyttöön.


Valokuvauksen mestari: Tinde <3



.




Heräteostoksina kylmägeeliä ja urheiluteippiä.


Sitten piti tietenkin taas syödä, mikäs sen mukavampaa! Tuo tuossa on kasvissosekeittoa ja maistuu paljon paremmalta kuin näyttää.
Tässä oli sitten päivän ainoa lepohetki, jonka käytin pyykin pesemiseen, lehden lukuun sekä erään ystävän naishuolien kuuntelemiseen. Sitten pitikin lähteä treeneihin.




Iltapalaa.


Treenit kulki tänään paremmin kuin mitä ne ovat kulkeneet puoleen vuoteen! Luultavimmin johtui ihan siitä, että pidin juuri kolme päivää lepoa eikä lihakset olleet hapoilla tai jumissa. Tosi jees, olen ihan fiiliksissä tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti