sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Oliko sun vanhemmat helmiä.. eiku.. sähän oot tommonen simpukka.. eiku siis.. helmi..

Helmi-klubi oli taas lähetellyt uutiskirjettä sähköpostiini ja tällä kertaa sieltä paljastui MAAILMAN PARAS ISKUREPLIIKKI! Wanna know..?

Maailman paras iskurepliikki on: "Sinulla on kauniit huulet." Toimii ilmeisesti kaikkiin naisiin kulttuurista riippumatta. Lisäksi siellä lueteltiin muita iskurepliikkejä, mitkä toimivat parhaiten juuri näissä maissa (että vinkkiä vaan miehille, jos aiotte matkustella):

Kanada ja Saksa: "Sinulla on kaunis iho."
USA, Ranska ja Italia: "Pukeudut kauniisti."
Britannia ja Turkki: "Sinulla on kauniit jalat."
Portugali ja Alankomaat: "Sinulla on kauniit korvat."
Espanja: "Sinulla on kauniit hiukset."
Ruotsi: "Sinulla on kaunis vartalo."
Venäjä: "Sinulla on kaunis nenä."
Puola: "Sinulla on kauniit kädet."

 Helmen sivuilta löytyy myös otsikon "Mies, kokeile näitä iskurepliikkejä!" - alta erilaisia vaihtoehtoja naisen kaatamiseen. Vinkki kuuluu: "Kokeile murtaa jää näillä iskurepliikeillä, jotka toki toimivat muuallakin kuin risteilytunnelmassa" ja ehdotukset ovat aivan kamalia :D Tässä muutamia:

– Mitä muuta teet elämässäsi, kuin olet seksikäs?
– Olenko kuollut, koska tämän täytyy olla taivas?
– Toivottavasti hallitset ensiavun, koska salpasit juuri hengitykseni.
– Ratikoita tulee ja menee mutta sinä olet se, jonka kyytiin haluan hypätä.
– Kerro minulle kolme hyvää syytä, miksi en tarjoaisi sinulle drinkkiä. (tämä on ehkä huonoin)
Löysin myös yhden hyvän.. :
– Anteeksi, mutta mikä iskurepliikki toimii parhaiten sinun kohdallasi? 

Erikseen oli listattu myös huonoja iskurepliikkejä. Siellä oli itseasiassa parempia vaihtoehtoja kuin noissa "hyvissä ja toimivissa", esimerkiksi:
"Et sinäkään niin pahalta näytä" - Ihan huippu :D


Joskus City-lehdessä oli juttua noista iskurepliikeistä. Itselläni on sen verran kieroutunut huumorintaju, että taisin tykätä niistä "huonoimmista" eniten. "Oho! Ei v***u, sullakin on nenä!! Otetaanko selvää mitä muuta yhteistä meillä on?" Ehdoton lemppari :D

Parhaita mitä olen itse ollut (tai kaverit ovat olleet) todistamassa:
"Sä oot kaunis kovalla P:llä"
"Seuraatko sä formuloita?"
"Kyllä sua kehtais ulkoiluttaa"
"Hei, mun oli ihan pakko tulla sanomaan ihan henkilökohtaisesti, että sä oot tän baarin kaunein nainen" (koko mesta oli melkein tyhjä, joten tää hymyilytti)

Huonoimpia:
"Mitäs teinipissikset?"
"Anna p*llua"
"Ööö.. totaaa... Öööö.. Lainaa euro?"
"Onks tää ihan normaalia tulla juttelemaan tuntemattomille..?"
"Mistä sä oot saanut tollasen kropan?"

Iskurepliikit muutenkin ovat aika typeriä; paljon paremman vaikutelman antaa itsestään kun tulee juttelemaan omana itsenään. Minun kohdalla nuo repliikit nyt menevät muutenkin hukkaan, koska ei ole tapana metsästää yhdenillanjuttuja (joita noilla yleensä haetaan).

Kuule, emmekö me käyneet eri kouluja yhtä aikaa?

4 kommenttia:

  1. Tosi hyvä kirjoitus, naureskelin niin, että meinasivat kahvit mennä sieraimiin. Mutta näinhän se on, jotta maailman paras tai huonoin iskurepliikki tehoaisi, on niitä ennen kulkenut jokin omituinen etiäinen, joka on saanut kohteen odottavalle kannalle. Pelkkä repliikki ei riitä, kyllä siinä tarvitaan jotain muutakin. Kahden ihmisen kaatokaljassa onnistuu mikä vain, jos edes jompi kumpi on siinä kunnossa, että kykenee kuskaamaan itsensä ja "isketyn" kämpille.:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Monesti se kolmen promillen humala auttaa kovasti siihen, että onko se repliikki toimiva.. ;) Ja taksithan aina kulkee!

    VastaaPoista
  3. Hah, hyvin kirjotettu! Näitä tämmösiä juttuja tulee tusinalehdissä vastaan sillon ja tällön, mutta tää tais olla eka kerta kun jaksoin lukea loppuun asti! Toimittajan uralle siis?

    Yksi huonoimmista mitä on tullut todistettua: "Moro. Onko joku näistä sun poikaystävä". :D

    VastaaPoista
  4. Heh, kiitos! Kiva kuulla :) Joskus pikkutyttönä haaveilinkin toimittajan urasta (kaiken muun lisäksi), mutta sekin jäi vain haaveiluasteelle. Onneksi on keksitty blogit! :)

    VastaaPoista