maanantai 28. helmikuuta 2011

Väreissä kevääseen

Tämän kevään juttu näyttäisi olevan kirkkaat värit joko tehosteena tai sitten sotkettuna toisiinsa päästä varpaisiin.

Nadine Warmuth
Sofia Vergara
Splash / AOP
Ei kyllä noin villejä väriyhdistelmiä tulla näkemään minun päälläni tänä keväänä, en ole valmis. Minun silmääni näyttää aika pahalta. Oranssi tai keltainen ei koskaan ole ollut minun värini muutenkaan, eikä vihreäkään oikein istu.

Tyylikkäämpää värien yhdistelyä Guccin tapaan esitteli Strictly Style:n Mrs. V puolitoista viikkoa sitten ja näyttääkin aikas hyvältä. Kannattaa tsekata myös tämä. Itse tykkäsin eniten turkoosista ja pinkistä, en tosin ihan noin räikeänä kuin tuossa Martin Grantin mallistossa; vähän vaatimattomampi riittää minulle.
Diane von Furstenbergin kokonaisuudet joita tuohon Strictly Stylen postaukseen oli liitetty, näyttivät rennon kesäisiltä, aivan ihania. Tervetuloa värit!

Toinen juttu tälle keväälle näyttäisi olevan eri puuterisävyt. Että eikun täydentämään vaatekaappia puuterilla ja väreillä!

Nina Ricci:


Fendi:


Aivan ihana kuvakollaasi Chloen mallistosta: http://strictlystyle.blogspot.com/2011/02/chloe-ss-2011-puuteria.html. Kokonaan en lähtisi puuteriin pukeutumaan, enkä ole varma sopiiko nuo sävyt minulle muutenkaan, mutta kivaltahan nämä näyttävät. Yhdistelisin tuttuun ja turvalliseen mustaan tai valkoiseen. Tuon kyseisen postauksen viimeinen kollaasi ja sen korut ja clutch - oooh, I DIE.

2 kommenttia:

  1. Heippa!

    Pahoitteluni että vastaamisessa on mennyt, mutta oli pitkä päivä tänään:/

    Tottakai on ok että linkität blogiini teksteistäsi:) Kiitos kovasti kunniasta! Toivottavasti löydät itsellesi mukavimman tavan yhdistää näitä trendejä jos kuitenkin jollain tavalla kiehtovat omaa silmääsi.

    Ihanaa, aurinkoista ja VÄRIKÄSTÄ kevättä!:)

    VastaaPoista