torstai 10. helmikuuta 2011

Veijarin paluu(?)


Veijari: "Kai me lähetään kahville?" - Tinde: "???? Lähetään vaan."
 Eka tytöllä ja pojalla ois jotain melko viatonta flirttiä ja ne puhuis läpällä et ne muuttais yhteen ja säästäis vuokramenoissa. Sit poika yrittäis muutamaan otteeseen saada tyttöä mukaansa yhdelle, mut tytöllä ei ois aikaa. Sit se poika luovuttais ja tyttö ja poika jatkais elämää ihan normaalisti.

Sitten parin vuoden päästä tyttö ja poika kohtais keskustan menomestassa, jäis vähän suustaan kiinni, kävis pizzalla ja päätyis kommellusten saattelemana samaan osoitteeseen (nukkumaan). Sit tyttö ja poika alkais jutella facebookissa sekä lähetellä tekstareita. Tyttö ja poika sopis tapaamisia kaikenlaisiin kuppiloihin ja päätyis muutaman kerran taas samaan osoitteeseen (nukkumaan).

Tyttö ja poika yrittäis tutustua ja jutella ja muuta sellaista ja sit ne ois vähän läheisempiä ja päätyis joka viikonloppu samaan osoitteeseen ja tekis muutakin kuin nukkuisivat. Ne katsoisivat yhdessä leffoja, tekisivät ruokaa ja mitä näitä nyt on. Tätä jatkuis kolme-neljä kuukautta.

Lopulta tyttöä alkais pelottaa, kun se ois taas tykästynyt peluriin (elämässä jatkuvaan toistuva kuvio). Tyttö sanois pojalle ettei se oikein pystyis jatkaa tuollaista suhdetta. Ne jatkais silti. Tyttö yrittäis taas lopettaa. Ne jatkais silti. Sit tyttö taas päättäis ettei ole järkevää tykätä pelurimiehistä ja lopettais koko pelleilyn. Tyttö ja poika jatkais elämää. Poika raahais rumia tyttöjä mukanaan baarista kotiin joka ilta, tyttö olis tyytyväinen ettei enää roiku väärässä pojassa.

Vuoden vaihteessa tyttö ja poika tapaisivat menomestan tanssilattialla hitaiden jälkeen. Tyttö avautuis et: "Vittu sä oot ihan kusipää jätkä! Mä oikeesti tykkäsin susta!" ja poika olis et "kyllä mäkin tykkäsin susta oikeesti". Tyttö tuhahtais ja sanois vaan et "uusi vuosi - uudet kujeet" ja kävelis pois. Tyttö ja poika jatkais elämää.

Muutaman viikon päästä poika soittelis aamuneljältä ja tyttö ei vastais, koska se tietäis et mitä poika haluais. Tyttö kuittailis asiasta seuraavana päivänä kuitenkin. Aikaa kuluis ja kaikki ois hyvin... Tyttö ois ihan yli pojasta ja se olis poistanut pojan myös facebookista. Sit yhtenä päivänä poika tulis juttelemaan mesessä, se kyselis kuulumisia ja tytön sydän alkais hakata satasta ja kädet hikois. Poika kyselis et lähtiskö tyttö sen kans kahville tai jotain. Tyttö olis ihan ihmeissään, eikä tietäis mitä sanoa. Tyttö miettis, et järkevää ois pysyä kaukana ja sit kuitenkin tekis mieli katsoa tää kortti. Sit tyttö sanois, et: "lähetään vaan" ja kun poika kyselis, et millonka kävis, tyttö olis ihan hiljaa. Poika sanois, et: "ilmottele kun haluat lähtee tai törmäillä" ja tyttö ois et: "onhan sulla mun numero, ilmottele sä".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti