tiistai 22. maaliskuuta 2011

Dreaming of being awake

Tiedättekö sellaisia unia, kun luulee olevansa jo hereillä vaikka todellisuudessa vielä nukkuukin? Minulle toisinaan käy niin, että luulen heränneeni herätyskellon soittoon, luulen syöneeni ja vaihtaneeni vaatteet ja että olen vain päätynyt hieman lepäilemään sängylle ennen kuin lähden töihin. Sitten todellisuus iskee päälle: aikaa on kulunut kellon soitosta tuhottoman pitkä aika, enkä ole tehnyt vielä mitään aamujuttuja. Mukavaa siis. Tänään näin tuon tyylistä unta, ainoastaan luulin, että sohvallani istui joku joka nauroi minulle ja heräämisen vaikeudelleni. Kiva hei! Ja luulin sen vielä olevan totta. Onneksi tokenin aika nopeasti, sillä siinäkin tilassa tajusin, ettei täällä oikein voi olla ketään muita kuin minä. Hatara mielikuva on myös siitä, että luulin jonkun olevan täällä myös juuri ennen kuin heräsin päikkäreiltä (juu, en tee paljon muuta kuin nukun ja käyn töissä).

Joku yö näin PAINAJAISTA siitä, että joku vanha mummo halusi vaihtaa koko ajan kolikoita seteleiksi ja meinasin hukkua kolikoihin. Olin oikeasti hurjan ahdistunut siinä unessa..

Sitten vielä toivoa kaikille jotka aikovat lähiaikoina vanheta: 53-vuotiaanakin voi olla vielä timmissä kunnossa:

Jennifer Montana (Derek Shook / Splash News)

Iltasanomien sivuilla nuo kuvat Jennifer Montanasta ovat jakaneet mielipiteitä. Monet haukkuvat häntä nälkiintyneen näköiseksi ja joku sanoo, että tuollainen nainen yököttää. Okei, eli kaikille tämä ei sitten tuokaan toivoa. Itse näyttäisin mieluummin edes jonkun verran treenatulta urheilulliselta naiselta, kuin esim. laihalta läskiltä, tai selkeästi pyöreältä. Itse henkilökohtaisesti näytän aivan hirveältä läskiltä, jos painot ovat lähellä painoindeksin normaalipainon ylärajaa, siihen en ainakaan halua koskaan enää joutua. Sellainen peilikuva masentaa joka kerta, kun sen joutuu kohtaamaan.
Loput kuvat ja jutun löytää tästä.

Tsemppiä juoksemiseen tästä. Jos kerran 181,4 kiloinen mies jaksaa juosta maratonin, niin miksenpä minäkin jaksaisi lenkkeillä..? Tosin treenikieltoa koko tämän viikon, joten ei tarvitse edes yrittää lenkkeillä. Ensi viikolla sitten toivottavasti uudella innolla.


1 tykkää.

2 kommenttia:

  1. Millanen on laiha läski? :D

    Voimia treenikiellon ajaks, ei aina oo todellakaan helppo malttaa noudataa :)

    VastaaPoista
  2. Se on sellainen, joka voi olla tyyliin painoindeksin mukaan jopa alipainoinen, mutta kehonkoostumus on sitä luokkaa että rasvaa on ihan pirusti. Ei minkäänlaisia lihaksia tai kiinteyttä havaittavissa, mutta laiha.

    Ja kiitosta vaan! Pitää yrittää tsempata. :)

    VastaaPoista