keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Nyt aion olla terve

Aloitin päiväni pienen houkuttelun jälkeen 40 minuutin lenkillä, olipa hyvä valinta! Nyt on olo energinen ja on positiivinen fiilis. Tästä onkin hyvä lähteä tappamaan fiilistään avohoitopotilaiden sekaan ;)

Vaikka kuinka olen viime aikoina haaveillut lenkkeilystä, jouduin kuitenkin suostuttelemaan itseäni tovin tuonne lähtimiseen. Olin jo muuttamassa suunnitelmiani ja lähtemässä salille tekemään säkkitreeniä, mutta sainkin hirtettyä lenkkarit jalkaan ja pääsin nauttimaan kevätsäästä. Tarkoitus oli kävellä ensimmäiset 5-10 minuuttia, mutten yksinkertaisesti pystynyt. Käveleminen tuntuu niin turhauttavalta ja epäliikunnalliselta! Tuntuu kuin huijaisi itseään. Joten enpä sitten kävellyt kuin ensimmäiset 100 metriä ja sitten olikin jo pakko hölkätä. Mahtifiilis, tästä on hyvä jatkaa. Yritän tehdä paluuta mahdollisimman rauhallisesti ja maltilla, etten repäise itselleni jälkitautia tai mitään muutakaan ylimääräistä. Lämmötkin alkaa olla jo ihan okei; 36,7.

Huomenna sitten ihan oikeaa lajitreeniä, eikä mitään säkkipelleilyjä. Repimiset aion vielä kuitenkin jättää väliin. Tsemppiä mulle ;D (no okei, myös teille!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti