sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

How YOU doin'?

Lisäsin sivupalkkiin äänestysmahdollisuuden, kertokaa toki mielipidettä! Tilastojen mukaan ainakin muutamana päivänä tässä kävijämäärä on ollut 35-40/pvä, joten kertokaa toki mikä teidät tänne tuo. Saa jättää kommenttia myös. :)


Kävin tänään shoppailureissulla isäni kanssa... APTEEKISSA. Nyt on vaikka minkälaista troppia. Ostin myös uuden kuumemittarin, mihin sain ihan ohjeetkin - saksaksi. Hieno ele apteekin tädiltä, mutten puhu sanaakaan saksaa. Paitsi tietenkin "Ich liebe dich" ja "scheisse" kuuluvat sanavarastooni, niitä sanoja ei kuitenkaan tuossa ohjeessa käytetty kertaakaan, joten en pääse pätemään. 
Kuinka muuten saa kuumemittarin nollattua kuin ravistelemalla? Tuohon uuteen hienoon kapistukseen se ei toimi ja tosiaan tuosta ohjeesta en ymmärrä sanaakaan. Help, anyone?

1 kommentti:

  1. Ihmiset on aika laiskoja kommentoimaan, täyttämään kyselyita tai mitään muutakaan. Tietysti voi olla että vaan yks ja sama ihminen käy päivän aikana parikytä kertaa vierailulla :D

    Luulin että digitaalisen kuumemittarin ostolla pääsee eroon tosta nollausongelmasta. Tai pääsihän sillä, mutta toi mittari ai taida osata näyttää mitään muita lukemia kun 36.6 ja 37.2. Parempi pysyä siis vaan perinteisissä :)

    VastaaPoista