torstai 17. maaliskuuta 2011

Go Zuckerberg, go Facebook!

No niin, se ois sitten kuudes päivä putkeen kuumetta. Tällä hetkellä mittari näyttää 37,3. Ei mitenkään älyttömän paljon, mutta minusta tuntuu siltä, kuin oisin juonut kolme-neljä siideriä. Ei tosin tee mieli juoda LISÄÄ eikä ole pakottavaa tarvetta jutella kaikille tai päästä bailaamaan. En myöskään hihittele. No joo, ei siis tunnu yhtään kuin oisin juonut siideriä, huimaa vaan. Narrasinpas. Huomenna soitan lääkärille. (mañana mañana)

Päivät menee vaan töissä ja nukkuessa, kun ei jaksa tehdä enempää. Alkaa pikkuhiljaa ärsyttää. Olen mä tietenkin pyöräillyt paikasta toiseen (kuten töihin), mutta siinä minun liikkumiset alkaa ollakin. Ei jaksa edes tehdä mitään ylimääräistä, vaan haluan vaan nukkua kaiken vapaa-ajan jotta jaksaisin töissä. Eilenkin nukuin ensiksi 10h yöunet, kävin keskustassa, nukuin parin tunnin päikkärit ja lähdin töihin. Jaksaa jaksaa ;)

SemiSpoilerAlert
Eilisestä puheenollen: katsoin The Social Network-leffan. Paras elokuva aikoihin! En ollut tutustunut aikaisemmin Facebookin syntymiseen tai sen luojiin millään tavalla, vaikka niistä olikin lehdissä tuon elokuvan ilmestymisen aikoihin jonkun verran, ja nämä käänteet tulivat yllätyksenä. Mark Zuckerbergiä ei esitellä mitenkään mairittelevassa valossa ja oikeastaan hän on aikamoinen kusipää. Jäin miettimään, tekikö Zuckerberg väärin "varastaessaan" idean Facebookista Winklevossin kaksosilta..? Winklevossit keksivät alkuperäisen idean, Zuckerberg muokkasi ja laajensi ideaa ja teki siitä omansa, mutta ainakin tuon elokuvan perusteella Winklevossit eivät olisi pystyneet ideaansa kuitenkaan itse toteuttamaan. Parhaan ystävän totaalista sumuttamista pidän kuitenkin halpamaisena tekona. Mutta thumbs up, jätkä on kuitenkin yksi maailman rikkaimmista miehistä!


Mark Zuckerberg
 - - -

Eilen joku 15-vuotias pikkupoika yritti iskeä minut töistä. Moon niin Qma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti