tiistai 22. maaliskuuta 2011

Samaa rataa

Tänään on ollut toiminnan täyteinen päivä...NOT. Heräsin kahdeksalta, mittasin kuumeen (37,1) ja jouduin perumaan erään ihonhoitoajan, koska sitä ei voi tehdä kuumeessa. JES. Jaksoin valvoa pari tuntia ja rupesin nukkumaan. Heräsin iltapäivällä ihan tokkurassa, voimattomana ja hapottuneena; vähän niin kuin olisin napannut darran ilman alkoholia. Tunnin verran jaksoin olla aktiivisena, kun piti taas mennä lepäilemään... Tämä on todellakin elämää parhaimmillaan.
Tsemppasin sitten illaksi ja kävin jopa kaupassa! Vain voittajat onnistuvat moisessa haasteessa, sanokaa minun sanoneen. Hapotti kyllä tositosi paljon tuokin reissu.

Tiedän että on typerää valittaa nyt tästä, mutta tämä on jotain sellaista, mitä en ole koskaan ennen kokenut. En ole koskaan mennyt näin voimattomaksi ollessani kipeänä. Sitä paitsi minulla ei ole enää nuha tai yskä, eikä mitään muutakaan. Lämpöä kyllä pukkaa koko ajan ja ikävän painostava tunne rinnassa/keuhkoissa. Haluan mennä lääkärin kanssa naimisiin, jotta hän voisi aina kertoa mikä minulla on. Söpöt lääkärimiehet, ilmottautukaa!

Illalla kävimme ystäväni kanssa syömässä enemmän kuin tarpeeksi Rossossa ja kyllä vaan maistui. Olisi voinut maistua vähän vähemmänkin, sillä olotila sen jälkeen oli melkoisen tukala :D En edes muista milloin olisin syönyt noin paljoa. Tietysti piti vielä ahtaa itseensä puolikas jäätelöannoskin ja epäilin jo aloittavani bulimiavaiheen elämässäni. Tämä hirveä ahmiminen aiheutti sen, ettemme kerenneet leffaan johon meidän oli tarkoitus mennä, joten päädyimme sitten paikalliseen pubiin poikien kanssa istuskelemaan kahvin voimin ja nauttimaan huonosta huumorista, laatutiistai siis. <3 Oli aivan ihana päästä ihmisten ilmoille pitkästä aikaa. On niin harmi olla kuumeessa koko ajan, kun ei yksinkertaisesti jaksa tehdä oikein mitään.

Olen muuten laihtunut kolme kiloa tässä sairastelun johdosta. Vitsit mikä kissa.

- - -

Käytin mun aamupäivän katsellen näitä pikkusöpöliinejä ja haaveilemalla omasta karvakamusta:



Ihan kuin joku pokemon :D



 
Tää on ihana :D Nauratti tuo pallopää niin pirusti.

Sitten jos vaihteeks nukkuis vähän.
(kuvat weheartit.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti