torstai 24. maaliskuuta 2011

RAAAAAAAAAAAGEEE.

Kumman ohjeita uskoisit mieluummin: tk-hoitajan vai oman valmentajasi? Valitsen ehdottomasti ja hetkeäkään miettimättä jälkimmäisen, sen verran kova luotto on näitä terveyskeskuksen pellejä kohtaan. Mistä näitä oikein tulee? Minusta tuntuu, että tällä koulutuksella (ylioppilas) minäkin olisin parempi ja asiantuntevampi tuossa työssä.

Soitin tänään terveyskeskukseen toiveissa päästä lääkäriin, sillä tämä on jo 13. päivä (+6) pienessä kuumeessa. Hoitaja sanoi, että tällainen lämpö on aivan normaalia ja että minun tulisi soitella vasta ensi viikolla lääkäriaikaa, jos tämä jatkuu. Hän myös sanoi, että minun tulisi LOPETTAA KUUMEEN MITTAAMINEN ja tehdä se ensi kerran vasta seuraavalla viikolla. Anteeksi mitä? Saanen kysyä, että mitähän helvettiä se auttaa siihen kuumeeseen, että lopetan mittaamisen?! Yritin selittää, että olen kilpaurheilija ja että minun olisi hyvä tietää milloin on turvallista alkaa treenata eli milloin ei nosta enää lämpöä. Hän sanoi, että "kyllä liikuntaa voi harrastaa vaikka olisikin vähän kuumetta" ... ?????? Jaa-a. Onko tullut jotain ihan uusia suuntauksia ohjeisiin kipeänä urheilusta? Tietääkseni tuollainen juuri pahentaa sitä tautia, aiheuttaa jälkitauteja, vaarantaa terveyden jne. En ehkä tuon hoitajan neuvojen mukaan ala kuitenkaan lenkkeilemään tässä, sillä en toivo saavani sydänlihastulehdusta tai mitään muutakaan ylimääräistä.

Soitin valmentajalleni joka tyrmäsi tämän hoitajan ohjeet ja ihmetteli etten päässyt lääkärille. "Et missään tapauksessa ala lenkkeilemään, mene yksityiselle".

Ottaa päähän aivan helvetisti tuollaiset tk-taulapäät. Kiitos ja anteeksi. (Ei näin - I know)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti