torstai 14. huhtikuuta 2011

00:56:26.37

Fiilistelyt jatkuvat! Tulin nimittäin juuri lenkiltä, jolle kestoa tuli melkein tunnin verran, melkeinpä vahingossa. Tarkoitus oli tehdä porrasjuoksutreeni tälle päivälle, koska olen onnistunut saamaan koko yläkropan tajuttomaan jumiin lyöntiharjoitteilla. Vähän lepoa hartioille, käsille ja selälle, niin ei mene tukkoon.

Aloitin n. 20min hölkällä legendaarisille portaille, jotka eivät kai lopu koskaan. (no okei, loppuu ne..) Sitten keräsin hetken rohkeutta ja aloitin repimiset. Ai vitsit että tuntui hyvältä! Tuolla tarkoitan lähinnä sitä, että tuntui henkisesti hyvältä, koska jaksoin painaa täysillä koko harjoitteen, enkä lopettanut vaikka tuntuikin pahalta. Nuo on harjoitteita, joita pidän ehdottomasti parhaimpina mahdollisina, ne on sellaisia joissa oikeasti saa haastaa itseään.

Päästin itseni aivan turhaan vähän helpommalla ja pidin minuutin tauon erien välissä, mutta se johtui vaan siitä, että arvioin kuntoni alakanttiin. Olisin ihan helposti jaksanut tehdä tuon harjoituksen 45 sekunnin tauolla, mutta se tapahtukoon sitten ensi kerralla. Tässä kyseisessä harjoitteessa juoksin 1. ja 5. erässä kolme porrasväliä ja 2.-4. erässä juoksin kaksi porrasväliä, vai miksi niitä nyt pitäisi kutsua? Kuitenkin 25 askelman (kyllä, laskin aivan itse) välissä on tasanne ja sitä tarkoitan tuolla porrasvälillä. Näin ensimmäiseen ja viimeiseen erään tulee pitempi lepo (kun juoksee ne porrasvälit takaisin alas), mutta myös pitempi aika juosta ylös ja se kolmas väli on myös jyrkempi. Täysillä mentiin ja voittajafiilis oli heti tuon jälkeen.

kotimatkan kesto
Sitten taas kevyttä hölkkää takaisin kotiin. Tai ainakin melko kevyttä (ohitin pyöräilijän..?).

Kokonaisaika siis tuo otsikon 56min 26s, tämän kauden ennätys. Tätä aion nyt juhlistaa tekemällä lohikasvissettiä ja on muuten ehkä parasta ikinä!

Sain muuten vaihdettua vuoroja, jotta pääsen kisareissulle. Olen myös helpottanut sitä kisaviikkoa töiden osalta itselleni huomattavasti. Kerrankin natsaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti