lauantai 23. huhtikuuta 2011

Happy times

Päivän teema oli se kevyt treeni.. No kävin lenkillä, enkä ole varmaan koskaan juossut niin kovaa! Viimeisen pitkän ylämäen juoksin niin kovaa kuin kintuista pääsi; hyvä tehdä pientä revittelyä. Lenkki tuntui todella hyvältä ja helpolta vaikka sitä vauhtia olikin tavallista huomattavasti enemmän. Pidin lenkin kuitenkin lyhyenä, vain n.30 min, joten tämän voi laskea kevyehköksi treeniksi, eikös juu?

Melkein suoraan lenkiltä päädyinkin sitten ihanien tyttösien seuraan syömään maitorahkaa ja hedelmiä sekä ihailemaan kun tytöt söivät tortilloja. Saunottiin itsemme mukaviksi, parannettiin maailmaa ja otettiin rennosti. Aivan ihana juttu, tätä mä kaipasin.

Kesäkin on jo ovella! Oli ihana päästä töistä lämmittävään auringonpaisteeseen, eikä kävelykään tuntunut enää niin pahalta. Varmaan tuo juoksukin maistui paremmalta juuri tuon ihanan kesäisen ilman takia. Alan vähitellen tykätä tuosta juoksemisesta enemmän ja enemmän. Kumpa tajuaisin juosta myös kesällä, saattaisi helpottaa vähän sitten syksyllä ruotuun palaamistakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti