lauantai 16. huhtikuuta 2011

Mites noi reidet..?

Suunnitelmista huolimatta pidin tänään lihashuoltopäivää ja tein pitkiä venytyksiä n. 1,5 tuntia. Tarkoitushan oli käydä tekemässä kunnon treeni, mutta eilisen repimisen jälkeen reidet huusivat hoosiannaa koko päivän, joten päätin siirtää huomisen lepopäivän täksi päiväksi. Jälkiviisaana voisi sanoa, että olisi kannattanut ehkä eilen vähän enemmän kiinnittää huomiota palautumiseen loppuverryttelyn osalta. Toisaalta, aina kun juoksen pitempää lenkkiä jalat ovat seuraavan päivän ihan tukossa. Hyvä jos pääsin kyykkyyn töissä, on varmaan ollut näkemisen arvoista settiä taas ;)

Huomenna sitten aamutreeniä ja kipin kapin juhlistamaan isänisän syntymäpäiviä. Sen jälkeen pääseekin taas nauttimaan työnteosta. Onneksi nuo kovaakin kovemmat pippalot on jo niin aikaisin, että minäkin kerkeän mukaan. Poden aina huonoa omaatuntoa siitä, etten näe noita vanhuksia tarpeeksi usein, vaikkeivat kovin kaukana asukaan. Toisaalta, enpä näe omia vanhempiakaan kovin usein, vaikka samassa kaupungissa asutaan. Äidin kanssa asia korjataan jopa tunnin kestävillä puheluilla ja isäkin tietysti aina soittelee, mutta sen kanssa ei tule juoruttua niin pitkiä aikoja.

Katselin tänään Juoksija-lehden mukana tullutta juoksukalenteria innoissani ja mietiskelin jos kävisin jossain juoksutapahtumassa. Tosin joku mimmi täytyy moiseen pakottaa mukaan, muutenhan tästä suunnitelmasta ei tule mitään. Jossainpäin muuten järjestetään myös joku nakujuoksu, sinne siis? ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti