tiistai 12. huhtikuuta 2011

Mitähän sitten söis..?

On ehkä parasta, kun käy aina iltaisin treenaamassa sillä (melkein) aina jää päivästä "hyvä maku suuhun". Nytkin olen hyvällä fiiliksellä äärettömän hyvän ja kovan treenin jälkeen. Mahtavaa! Ja tottahan toki ne olivat laadukkaat ja kovatempoiset treenit, koska itse ne ohjasin ;) Oli kyllä hyvä, että sain tehtyä siinä samassa päivän treenin vaikkakin ohjaus jäi sitten vähemmälle. Jostain on nipistettävä, jotta kerkeää saamaan kaiken samalle päivälle.

Töissä on taas tulossa joku palaveri, jossa pääsemme SYÖMÄÄN. Syöminenhän on yksi parhaimmista harrastuksista ikinä ja luultavasti joskus aktiivisen kisauran jälkeen paisun satakiloiseksi, koska rakastan tätä harrastusta niin kovin. Mutta minne esimies haluaa viedä meidät syömään? Pääsemme siis ILMAISEKSI syömään. Arvaatko? Minä en olisi arvannut. Nimittäin pizzeriaan! Ainoa ajatus mikä tästä tiedosta tuli mieleen, oli: "Miksi?" Itsehän syön pizzaa tasan tarkkaan vain ja ainoastaan silloin, kun olen darrassa tai kännissä, eli aika harvoin. Ja muutenkin, jos saadaan ilmaiset ruuat, niin voisi edes käydä jossain oikeassa ravintolassa. Am I right?

Onneksi kyseisessä paikassa on myös tarjolla salaatteja, joten voin sitten mutustella sellaista samalla kun muut akat vetää sitä rasvapaskaa sisuksiinsa. Totesin eräälle työkaverille, etten syö pizzaa ja hän hämmentyneenä katsoi minua ja kysyi: "Miksi ihmeessä?" Kai se nyt ihmetyttää, kun on itse tottunut joka päivä roiskeläppäpizzan vetämään lounaaksi. "No, on siellä kebabbia, ranskalaisia ja hampurilaisia myös".

En tule koskaan olemaan samalla aaltopituudella näiden ihmisten kanssa ruokailun tai liikunnan suhteen. Kerään myös oudoksuvia katseita, kun kerron että ajan joka päivä töihin pyörällä (15-20min/suunta) ja joka kerta siihen todetaan myös kuntoni kasvavan kovasti ja tämän sanottuaan jengi painuu vessaan salaröökille. Luultavasti heidän kuntonsa oikeasti kasvaisikin, jos he tulisivat töihin auton sijaan pyörällä. Sen verran rapakuntoista sakkia tuolla pyörii.

Vaikka pidänkin usein kerran viikkoon sen hiilari-/karkkipäivän, harvemmin "tuhlaan" sitä mihinkään hampurilaisiin tai muuhun sellaiseen. Jos tulee käytyä vaikka ravintolassa, niin syön kyllä jotain kunnollista ja nautiskelen sitten siitä. Loppuun kun vetää vielä jonkun jälkkärin niin ähky on taattu. Darrassa Amarillo Big Burger kyllä rokkaa ;) Ja silloin laitan elämän risaiseksi ja juon jopa limpparia! Aika kovis.

Täytyy myöntää, että kuitenkin jos pidän KARKKIpäivän, niin syön aivan varmasti niin paljon karkkia kuin vaan jaksan... Ja kärsin huonovointisuudesta koko loppupäivän, mutta joskus pitää vähän vetää överiksi. Karkkipäivää olen muistaakseni viettänyt viimeksi joskus pari viikkoa sitten. Viime viikolla en edes pitänyt hiilaripäivää. Hurjaakin hurjempi dieetti ;) NOT.

Tämä on enemmän minun mieleen <3


 ps. http://www.yourefatbecauseyourestupid.com/
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti