sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

You can't make friends with a squirrel. Squirrels are just rats with cuter outfits.

Kävin tänään aamusta lääkärillä tämän salaperäisen kohtaukseni takia ja hyviä uutisia: en ole näillä näkymin heittämässä lusikkaa nurkkaan ihan heti! Tai ainakaan tuo kohtaus ei ole siihen syynä tai edesauta sitä. Koskaanhan ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu noin niin kuin muuten.

Menin siis tietenkin yksityiselle, koska minuahan ei päästetä terveyskeskukseen sillä en koskaan ole tarpeeksi kuolemansairas. Kerrankin lääkäri jopa jaksoi kuunnella, olipa ihanaa vaihtelua. Tämä lääkäri päätyi sellaiseen tulokseen, että kyseessä oli ylihengityskohtaus, joka voi periaatteessa tulla kenelle tahansa ilman erityistä ärsykettä (mutta minun kohdallani on mahdollista että flunssa on sitä edesauttanut). Astmakohtaus se ei voinut olla, koska astma ei ala noin yhtäkkiä. Jos tämä toistuisi, niin siihen auttaisi paperipussihengitys, mutta hän piti toistumista hyvin epätodennäköisenä. Täten aion jatkaa ihan normaalisti, aamen.

SITTEN: Tällä kertaa leffaraadissani on Sinkkuelämää 2. Ensinnäkin tosi turha leffa, toisekseen vaatteet olivat kamalia.. Mutta mikä häiritsi minua aivan hirveästi: missä välissä Carrie on lopettanut röökin polton?? Vai unohdettiinko tämä pikkuharrastus tuosta leffasta? Sama kuin kirjoittaisin elämänkertaani ja unohtaisin mainita olevani kilpaurheilija. :D Lisäksi minua häiritsi Mirandan persoonan totaalinen muuttuminen. Mistä lähtien Miranda, pessimistien pessimisti, on tullut hulluksi jostain ulkomaanmatkoista, opetellut vierasta kieltä ja tehnyt innoissaan aikatauluja lomalle? Sehän on ihan täysin Charlotten hommaa. Ainiin, Mr Big oli naimisiin mentyään alkanut KUNTOILLA, have you seen those abs before?


Facebook on muuten loistava keksintö, saa hyvin yhteyden ihan kehen vaan ikinä tahtoo. Sain muutama päivä sitten tällaisen yksityisviestin tuntemattomalta mieheltä: "Kiinnostasko olla kuvattavana? Seksikkäitä kauniita poseerauksia, ei alastonkuvia! Kuvat saat itelles."  No auwauwiiwau! Pitänee vaihtaa profiilikuvaksi joku söpö poseeraus hammassuojat suussa ja kypärä päässä.. Tosin olisinhan sittenkin vielä tällainen ihQbeibe, ettei tätä voi välttää. Mä en voi tälle mitään, mä vaan oon tällanen kissa. <3 (warning: may contain traces of sarcasm)

Tästäpä tulikin postaus vailla päätä ja häntää, aasinsillatkin jätin käyttämättä tänään, kun rakennustarpeet loppui kesken. Tsemppaan ensi kerralla. Mulla on tänään hyvä fiilis, mites teillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti