lauantai 2. huhtikuuta 2011

Wildchild

Eilen aloitin päiväni lenkkeilemällä. Ei tuntunut yhtään niin hyvältä kuin keskiviikkona, tökki - ja paljon. Olisi tehnyt mieli kävellä, polvessakin tuntui ikävältä ja mietin että miksi minä teen tätä itselleni. No juoksin kuitenkin ja selvisin kotiin hengissä. Tällä viikolla olen nyt siis tehnyt kaksi lajitreeniä ja juossut kaksi lenkkiä ja olo on kuin olisin kovaakin viikkoa tekemässä. Mutta pohjalta noustaan... Ei tästä pääse kuin ylöspäin. Ilmeisesti tuo pitkä kuumeilujakso vienyt voimia aikalailla, joten pitäisi vaan olla kärsivällinen. Ai määää vai?
Tänään viikon toinen lepopäivä, huomenna jos tekisi taas kevyttä lajitreeniä ja ensi viikolla alottelisi ihan kunnon treenit. Näillä mennään.

Perjantain kunniaksi kävin myös allekirjoittamassa työsuhteenpurkulappusia (jee, minulla ei ole enää kuin kolme työpaikkaa!) ja miettimässä josko kehiteltäisiin vielä uutta. Tällä hetkellä työtilanne näyttää niin hyvältä, etten välttämättä tarvitse yhtään lisätunteja, loppuu vielä vuorokaudesta tunnit! Sanoin tädille, että jos löytyy joku todella pienituntinen duuni, niin voin harkita. (nämä siis henkilökohtaisen avustajan hommia)

Sittenpä, kun keskustassa jo olin, niin päätin sitten samalla etsiä itselleni kevätkenkiä, sillä minulla ei ole yksiäkään korottomia kenkiä tennareiden lisäksi keväälle. Niinpä suuntasin Sokokselle, ihastelin KORKOkenkiä, tajusin virheeni ja karkasin Dinskoon, en tykännyt siellä mistään joten päätin suunnistaa Ginaan (jossa ei edes myydä kenkiä). Siellä lapoin kassalle muutamat paidat ja korvikset ja lähdin tyytyväisenä kotiin. Jospa löytäisin ne kevätkengätkin vielä...


tätä lähdin hakemaan ginasta
teltta (jos haluaa lähtee retkelle joskus)
tääkin oli tossa Ginan pussissa valmiina kattilassa (on muuten hyvä palvelu)
Sitten työpäivän jälkeen lähdimmekin ystävättäreni kanssa katsomaan yöelämää. Päädyimme teinimestaan, missä olemme ehkä pyörineet viimeisen vuoden aikana jo ihan tarpeeksi. En tiedä, miksi aina päädymme sinne vaikka joka kerran luvataan toisillemme, ettei sinne enää koskaan mennä. Tällä kertaa viihdyimme siellä n. 10 minuuttia ja lähdimme sitten vähän aikuisempaan paikkaan, jota olohuoneeksikin voisi kuvailla. Ihan jees, mutta päätimme sitten lähteä kuitenkin vaan syömään. Vitsit mitä bilehileitä!

Tänään heräsin semidarraan (ei siis juotu yhtään alkoholia eilen) ja kamalaan väsymykseen. Piti mennä suihkuun heräämään kylmän veden alle, jotta sain edes silmät auki. Oli tarkoitus lähteä vähän shoppailemaankin aamupäivästä ennen töitä, mutta ei niillä oloilla. Tyydyin katsomaan leffaa puolinukuksissa ja sitten pitikin jo lähteä taas töihin. Villi viikonloppu taas vaihteeks ;)

Nyt sitten vaan jännäilemään miten Robben käy. TV2 klo 22:05 Robert Helenius vs. Samuel Peter

www.fightnews.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti