perjantai 22. huhtikuuta 2011

Muuta en tarvitse; tämä on täydellisyyttä

Tänään minulla on ollut aivan täydellinen vapaapäivä! Olen treenannut kovempaa kuin aikoihin, nähnyt ihania ihmisiä ja rentoutunut kotona ja fiilistellyt hyvää musiikkia. Oi, näitä lisää! Mitä muuta voi ihminen kaivata?


Oli aivan ihanaa nukkua tänään pitkään, ilman mitään kiirettä minnekään. Kerrankin! Sitten käytiinkin miss timbalandin ja poikien kanssa tekemässä kovaakin kovempi kahden tunnin setti, lopussa lyötiin 5 kovaa erää säkkiä jonka jälkeen viimeisteltiin hapotukset juoksemalla kovia vetoja. Tuntuipa hyvältä! Lyhyet vedot on ehkä parasta ikinä.


Tajuntaani iski tänään sellainen tosiasia, että veljeni valmistujaiset ovat ihan kohta ja tämähän oikeutti minut etsimään uutta mekkoa Nellystä. Siinäpä vierähti hetki jos toinenkin ja tilattua tuli muutakin kuin NE mekot. Mitä ilmeisemmin aion noissa valmistujaisissa vaihdella asua tiuhaan tahtiin. Onni on olla työssä käyvä ihminen, joten tällaiseen harrasteluun on varaa ;) Tuskinpa oikeasti pidän kaikkea mitä tilasin, sovitaan vaan ja pidän parhaimman (tai parhaimmat). Nyt olisi siis aika kutsua minut kaikkiin mahdollisiin kevään/kesän juhliin, jotta saisin pitää uusia mekkojani mahdollisimman usein. KUTSUA TÄHÄN SUUNTAAN VAAN!

Muutaman tunnin fiilistelyn jälkeen lähdin taas kohti salia ja suunnitelmissa vetää toinen kovatempoinen treeni läpi ensihoitotädin kanssa. Ensihoitotäti palasi juuri liian pitkältä (IMO) työharjoittelujaksolta ja vedin sitten tervetuliaistreenit. Mikäpä sanoisi parhaiten urheilijatytölle "tervetuloa takaisin" kuin kahden tunnin tappotreeni? Tietääpähän mistä on jäänyt paitsi, kun on juossut Afrikassa leijonien kanssa monta kuukautta. Good to have you back, kenetkäpä muut minä löisin maksasta lattiaan iltojeni ratoksi..? <3 ;)

Nyt olo on aivan mahtava ja väsyneen onnellinen. On ollut hieno huomata, että lajikunto on todellakin kohdillaan. Ja mikäpä voisi olla parempaa kuin löytää se juuri oikeaan aikaan.

Huomenna sitten taas töihin. Huomenna aion myös tehdä jotain todella kevyttä palauttavaa settiä treenin suhteen ja sitten painua tyttöjen saunailtaan parantamaan maailmaa. Can't wait!
----
Olen ihan rakastunut tähän Adeleen:

Tätä biisiä olen soittanut tänään repeatilla naapureiden iloksi:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti