keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Höpöhöpö

päivän ostokset

Kova treeni yhdistettynä ruokavalion kiristelyyn aiheuttaa näköjään tällä kertaa krampppeja. Joten kävinpä apteekista tänään hakemassa magnesiumia sekä vitamiinia. Vitamiinia nyt tulee aina vedettyä muutenkin, joten tarpeeseen tulee. On muuten erijännä fiilis juosta vetoja, kun takareisi meinaa krampata koko ajan. Yleisesti ottaen en kärsi usein krampeista, mutta aina välillä kun kiristelee, niin alkaa niitäkin ilmaantua. Joskus muutama vuosi sitten SM-kisoissa muistan, kun etureisi kramppasi koko aamupäivän ja yhtäkkiä alkoi ilmaantua "ikkunoista ja ovista" osmosal-pusseja. (Se on muuten ehkä inhottavin asia koko kiristelyssä, että joutuu sitä moskaa juomaan..)

Pakko sanoa, että ei ole ehkä koskaan kulkenut treeni näin hyvin ennen kisoja kuin nyt. Kunto on kohdillaan ja fiilistä riittää. Onhan tässä toki vielä aikaa saada se treenivitutus päälle, mutta on tämä silti aika legendaarista. Ainoa mikä ei nappaa, on TYÖT. Haittaa aika paljon tuota treeniohjelmaa tällä hetkellä, mikä ei ole hyvä juttu ollenkaan. Onneksi sentään olen oppinut sanomaan "ei", ja saan kisaviikolle huippukevyen työrupeaman, nimittäin KAK-SI vuoroa! Miettikääpä siitä. Muutenkin toukokuu tulee olemaan vähän järkevämpi töiden suhteen, saan jokaiselle viikolle vähintään yhden vapaapäivän, mikä tietysti lämmittää mieltä kovasti.

Ja sitten töihin.. YLLÄRI!
--

PS. Kävin lääkäritädin luona ja se sanoi että on huippumatalat verenpaineet. "Huimaako sua usein kun nouset ylös?" Ööö? EI? Onko tuo nyt huono?
PS.2. Sykkeet oli palautuneet 56.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti