tiistai 12. huhtikuuta 2011

Päättömän muotibloggaajan paluu

And 'The Laziest Cook Award' goes to...
Ihana päivä tänään! Olen vaan ottanut rennosti ja ollut stressaamatta mistään. Kumpa tällaisia olisi useammin. Treenitkin luisti tänään rennommalla fiiliksellä, kun ei ollut tarvinnut kasvattaa elintä otsaan työpäivän aikana. Tästä onkin hyvä jatkaa 10 päivän työputkella, jonka jälkeen vietän yhden vapaan jota juhlistan heti perään 9 päivän työputkella. Veikkaisin olevani aika puhki jossain vaiheessa, joten pahoittelen jo etukäteen jos se heijastelee tänne blogiin.

Kuten aina, olen haaveillut lomailusta. Olen miettinyt, että pitäisiköhän pyytää toukokuussa pitempiä vapaita, niin pääsisi jonnekin ihmisten ilmoille, tekisi kyllä terää.

Tässä päivästä erityisen hienon teki se, että kävin ärrältä hakemassa H&M:n pakettini ja postista Nellyn kamat. H&M on päättänyt lähetellä minulle tilaukseni pienissä erissä, vaikka varta vasten olen laittanut nettisivuilla asetukset niin, että ne tulisi kaikki samassa. Mutta jos kerran niin on kivempi, niin antaa mennä vaan!

Koska olen aikamoinen muotibloggaaja, niin otin muutamista ostoksista kuvia. ;) Eli päivän huumoripläjäys siis tässä:
Huppari; koska urheiluvaatteita ei koskaan voi olla liikaa. Esittelijänä Lisa Simpson.




Tätä ajattelin pitää, jos aloitan yötyöt kadulla.                





Jos en pärjää alalla, niin sitten voin pitää tätä vähän säädyllisemminkin ja tehostaa uudella clutchillani.
Jos taas pääsen prinsessakutsuille, voin pitää tätä valkoista enkelimekkoa.
Jep, siihen on syynsä miksi en ole muotibloggaaja vaan lähinnä pitäydyn urheilussa ja muussa kitinässä ;) Mutta tulipahan kokeiltua! Huomenna sitten päivän asu.. no ei. Päivän asu muuten on huomenna tasan tarkkaan työvaatteet: työpaita ja mustat väljääntyneet farkut. Illaksi ajattelin laittaa verkkarit ja suunnata salille. On muuten potentiaalia tähän blogin uuteen suuntaukseen!

Nyt alkaisi olla aika ruveta kiristelemään ruokavalion kanssa jos meinaa ehtiä ajoissa kisapainoihin. Oikeastaan toivoisin, että voisin vaikka sen edestä käydä rasvaimussa... Olisi paljon helpompaa.

2 kommenttia: